Bejelentés


100lo Minden ami ló az jó


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Álmodó, Pata csata, Szilaj, a vad völgy paripája, Fekete szépség és Suttogó. Csupán néhány lovas film. Az itt említett filmekben igazán szép történetekről árulkodó képsorokat láthatunk. Jó szórakozást kívánok mindenkinek! 

      
Álmodó:
Ben Crane a legjobb lovas tréner, ám karrierje egycsapásra véget ér, amikor a legjobb lova, Sonya eltöri a lábát. Palmer, a tulajdonos számára emiatt értéktelenné vállik a ló és gondozója is, ezért kirúgja őket. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Cale, Ben lánya lehetetlen kérdéssel fordul az apjához, hogy gyógyítsák meg Sonnyat. Vajon sikerül nekik? Cale mer álmodni!
Patacsata:
Egy vándorcirkusz a nagy viharban elhagy egy kis zebrát. Nolan Walsh lótenyésztő rátalál a kis jövevényre és hazaviszi lányának, Jennynek. A csíkos csikó hamar összeismerkedik az udvar lakóival, köztük: Kócossal, a shetlandi pónival, Francival, a kecskével és még sok mindenkivel. Amikor hírt kap a környék legnagyobb lóversenyéről, a Kentucky Derbyről, fejébe veszi, hogy azért is legyőzi a többi lovat. Izgalmas és szórakoztató, egész estés, családi film.
Szilaj, a vadvölgy paripája:
Szilaj, a fékezhetetlen musztáng és ménese vezetője. Egy nap azonban kíváncsisága bajba keveri és elfogják őt az emberek. Elviszik a táborukba, ahol próbálnak belőle hátaslovat faragni, ám Szilaj minden erejével ellenáll. Az ezredes megbünteti a lovat: nem ad neki se inni, se enni. Ám egy nap hoznak a táborba egy indiánt, aki kimenti a lovat és együtt elmenekülnek. Ezek után kezdődik a közös kalandjuk....Fekete szépség:
Egy okos, fekete ló, aki túlságosan bízik az emberekben. Azt hiszi, hogy minden ember, olyan rendes, mint a gazdája. Később, farmról, farmra vándorol, számtalan kalandot él át. Ebből a megható filmből megtudhatjuk, mit érezhet a ló az emberek iránt, ha gondoskodnak róla vagy ha nem.Suttogó:
A 14 éves Grace Maclen (Scarlett Johansson) súlyos balesetet szenved, amikor baleset éri a lovával Zarándokkal. Grace édesanyja Ann (Kristin Scott Thomas) rájön, hogy lánya és annak lova között szoros és elválaszthatatlan kötelék van. Ezért lányával elutazik egy suttogóhoz (Robert Redford), aki különleges képességével gyógyítja a lovakat. Ám, míg a ló gyógyításán fáradozik, beleszeret Annbe, aki viszonozza érzéseit.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!